Авдіївка, яке знаходиться у прифронтовій зоні, залишається без світла. Для забезпечення міста електроенергією використовують генератори.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій. Станом на 7:30 30 березня Авдіївка повністю залишилась без централізованого електропостачання через пошкодження лінії "Макіївка-2". Також у населеному пункті відсутнє водопостачання.

У міському резервуарі наразі є запас води. Його об'єм становить 4 тис. м3. Теплопостачання у місті здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу.

Рятувальники задіяли вісім генераторів, щоб забезпечити електроенергією об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення.

Наразі служби займаються відновленням електропостачанням. Ремонтом ліній займаються кілька бригад ДСНС та 10 одиниць спецтехніки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Авдіївка 29 березня залишилась без енергопостачання через обстріли бойовиків.