У заключному матчі неділі, 2 квітня, чинний чемпіон Іспанії Барселона на виїзді в непростому поєдинку здобула перемогу над Гранадою.

Каталонці відкрили рахунок перед свистком на перерву - Суарес реалізував вихід один в один з голкіпером. У другому таймі Гранаді вдалося зрівняти рахунок, зусиллями французського форварда Жеремі Бога, але цього не вистачило для позитивно результату. Барселона ще тричі розписалася у воротах суперника і здобула розгромну перемогу.

Відзначимо, що за господарів на цей матч в основі вийшов український форвард Артем Кравець. Кравець був мало помітний і провів на полі 55 хвилин, після чого був замінений на Адріана Рамоса.

Гранада - Барселона 1:4

Голи: Бога, 50 - Л. Суарес, 44, Алькасер, 64, Ракітіч, ​​83, Неймар, 90 + 1.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Гранада: Очоа - Фульке, Соньер, Ломбан, Сілва (Куенка, 78), ЛІтрі - Агбо, Ангбан (Бога, 46) - Перейра, Вакасо - Кравець (Рамос, 55).

Барселона: тер Штеген - Роберто, Маскерано, Матьє, Альба - Ракітіч (Аленья, 87), Бускетс, Гомеш (Іньєста, 66) - Рафінья (Алькасер, 17), Л. Суарес, Неймар.

Попередження: Ломбан, Агбо - Роберто, Альба, Ракітіч.

Вилучення: Агбо, 82.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Реал крупно переміг Алавес.