У середу, 5 квітня, в рамках 30-го туру чемпіонату Іспанії Барселона прийме Севілью.

На думку авторитетних букмекерських організацій, явним фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу підопічних Луїса Енріке з коефіцієнтом 1,24. Можливий успіх Севільї тут оцінюється набагато вище - 10,1. Нічийний результат - 6,56.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу каталонців коефіцієнт 1,25. Вікторія гостей тут оцінюється ще вище - 12, а ось нічия - 6.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Барселони - 1,25, перемога Севілья - 12, нічия - 6,5.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, в матчі-відповіді півфіналу Кубка Італії Рома - Лаціо букмекери ставлять на перемогу господарів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще