Щоб виявити вогневі точки Збройних сил України терористи "ДНР" вдаються до різних хитрощів. Спровокувати українських воїнів і нав’язати бій сепаратисти намагаються з допомогою опудал.

Про це розповіли українські морські піхотинці, які несуть службу під Маріуполем. Бойовики піднімають фальшиві цілі, щоб спровокувати бійців АТО відкрити вогонь, після чого "накривають" точки важкою артилерією.

Для того, щоб відрізнити обманний маневр від реального ворога, українським бійцям необхідна точна оптика.
"Якщо ми затягуємось у бій, то вони застосовують велику артилерію. Якщо мовчимо - можуть дати пару днів перепочинку, які не стріляти", - розповів морпех на прізвисько "Гога".

Терористи поводяться так нахабно через те, що українські військові не можуть застосовувати важкі калібри у відповідь, зазначають морпіхи.

Як повідомляв сайт Знай.ua, бойовики на Донбасі пустили в хід "Піони".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще