У суботу, 25 березня, відбудеться матч відбору до Чемпіонату світу-2018, в якому збірна Болгарії прийме збірну Нідерландів.

На думку провідних букмекерів, фаворитом на перемогу в майбутньому поєдинку є гості. Так, букмекерська організація GameBet приймає ставки на перемогу Нідерландів з коефіцієнтом 1,51. Можливий успіх Болгарії тут оцінюється вище - 6,59. Нічийний результат - 4,14.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу "помаранчевих" коефіцієнт 1,5. Вікторія господарів тут оцінюється в 7, а ось нічия - 4,2.

Букмекерська контора William Hill дає на цей поєдинок такі коефіцієнти. Перемога Нідерландів - 1,53, перемога Болгарії - 6,5, нічия - 4.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в поєдинку Хорватії і України букмекери ставлять на хорватів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще