У вівторок, 9 травня, в Парижі буде зіграний матч чемпіонату світу з хокею, в якому зійдуться команди Швейцарії і Франції.

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом в цьому матчі є швейцарці. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу Швейцарії з коефіцієнтом 1,93. Можливий успіх Франції тут оцінюється вище - 3,27. Нічийний результат - 4,23.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу швейцарців майже такий же коефіцієнт - 1,95. Вікторія французької збірної тут оцінюється трохи нижче - 3,1, а нічия - 4,2.

Букмекерська контора bet365 ставить на поєдинок такі котирування. Перемога Швейцарії - 2, перемога Франції - 3,2, нічия - 4,1.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Латвія обіграла Словаччину, а Швейцарія здолала Норвегію.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: Getty Images