З 5-го по 21 травня в Парижі та Кельні пройде 81-й чемпіонат світу з хокею.

На черговомому хокейному мундіалі виступлять 16 команд - 14 європейських і дві північноамериканських збірних. Головним фаворитом турніру є збірна Канади, яка тріумфувала на двох попередніх чемпіонатах.

Так, букмекери з організації GameBet оцінюють підсумкову перемогу канадців коефіцієнтом 2,8. Слідом за Канадою йде збірна Росії, на перемогу якої можна поставити з коефіцієнтом 3,8. Замикає трійку головних претендентів на трофей шведи, які оцінюються коефіцієнтом 4,5.

Можливий успіх інших топ-збірних оцінюються так: Фінляндія - 7,5, Чехія - 10, США - 11.

Букмекерська контора Bwin також дає на перемогу Канади найменший коефіцієнт - 2,7. За канадцями тут йдуть одразу дві збірних (Росія і Швеція), успіх яких оцінюється однаково - 5. Слідом за трійкою лідерів розташувалися: США - 7,5, Фінляндія - 9,5, Чехія - 12.

Букмекери з William Hill ставлять такі котирування на підсумковий тріум в турнірі: Канада - 3, Швеція - 4, Росія - 5, США - 9, Фінляндія - 10, Чехія - 10.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.ua публікував топ-10 ігрових моментів минулого тижня в НХЛ.