Український боксер Макс Бурсак (33-4-1, 15 КО) 22 квітня битиметься за титул Чемпіона світу за версією WBO з його володарем мексиканцем Гільберто Раміресом (34-0, 24 КО).

Бій проти Бурсака стане для Раміреса першим захистом титулу, який він завоював в квітні минулого року, перемігши Артура Абрахама.

Бій Бурсак - Рамірес відбудеться в Карсоні (Каліфонія, США) і транслюватиметься на каналі HBO. В Україні в прямому ефірі бій Бурсак - Рамірес покаже телеканал Інтер. Початок трансляції – 23 квітня о 05:00 ранку за київським часом.

Прогноз букмекерів на бій Бурсак - Рамірес:

На думку букмекерів, фаворитом поєдинку є Гільберто Рамірес. Так, на перемогу Раміреса букмекерська контора bwin приймає ставки з коефіцієнтом 1,01, на перемогу Бурсака – 17,0. Нічия оцінюється котируванням 36,0.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Букмекерська організація GameBet приймає ставки на перемогу Раміреса – 1,01, на перемогу Бурсака – 10,3. Нічия – 27,0.

Букмекери з контори William Hill також вважають мексиканця фаворитом бою. На перемогу Раміреса приймаються ставки з коефіцієнтом 1,02, а на перемогу Бурсака – 13,0. Нічия оцінюється показником 34,0.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Макс Бурсак заявляв, що ґрунтовно готується до цього поєдинку, і їде за перемогою.