У ніч на вівторок, 21 березня, в Івано-Франківській області сталася моторошна аварія, у результаті якої загинула людина.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Згідно з інформацією, водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter збив пішохода і протягнув його півтора десятка кілометрів.

Понівечене тіло 21-річного загиблого виявив перехожий, який і повідомив співробітникам компетентних органів про подію. Поліцейські швидко знайшли винуватця. Та, за словами 56-річного чоловіка, на дорозі він нікого не бачив і ніякого удару не відчув. Власник буса спокійно приїхав додому і припаркував машину у дворі.

Оглянувши транспортний засіб, правоохоронці побачили кров. Швидше за все, потерпілий зачепився за дно автомобіля одягом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Одеській трасі на Київщині сталася кривава ДТП, у результаті якої рятувальники вирізали тіла загиблих з купи металу.