Українські священнослужителі Греко-католицької церкви звернулися до парафіян з проханням припинити приносити на кладовища штучні квіти.

За словами представників бюро УГКЦ, такі квіти приносять дуже багато шкоди для навколишнього середовища, причому руйнувати екологію вони починають ще на тому етапі, коли знаходяться на заводі у вигляді окремих елементів. Про це УГКЦ написала на офіційній сторінці в Facebook.

"Ми не замислюємося над тим, скільки приносимо шкоди, коли кладемо сміття на могили покійних. Коли вінки втрачають вигляд, то потрапляють в землю і забруднюють навколишнє середовище, особливо, якщо їх спалювати".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як український шоумен Сергій Притула поділився своїми враженнями від походу до церкви і пояснив причину розповсюдженості атеїзму серед молоді.

#НІ_ПЛАСТИКОВИМ_ВІНКАМ УВАГА НЕБЕЗПЕКА:Пластикові квіти та вінки! - http://bit.ly/2oami5E Цим варто поділитись! Українська Греко-Католицька Церква - Ukrainian Greek Catholic Church Івано-Франківська Архієпархія Івано-Франківська Духовна Семінарія УГКЦ Володимир Шеремета Володимир Війтишин Українська Греко-Католицька Церква в Об'єднаних Арабських Еміратах Українська Греко-Католицька Церква в Барселоні Парафія Св. Івана Богослова Українська Греко-Католицька Церква м. Хмільник Comunità Ucraina a Pavia / Українська Церковна Громада м.Павія Владика Іриней Білик, ЧСВВ Владика Теодозій-Василій Івашків KyivProtopresviterstvo Ugcc UGCC(Українська Греко- Католицька Церква в Молдові Блаженніший Святослав (Шевчук) Блаженніший кардинал Любомир Гузар Йосафат Мощич Венедикт Алексійчук Вл. Михаїл Бубній Bishop Bryan Bayda Єпископ Петро Крик Василь Івасюк Taras Senkiv Всеукраїнська екологічна ліга / All-Ukrainian Environmental League Всеукраїнська екологічна компанія Всеукраїнська екологічна компанія Державна екологічна інспекція України Державна екологічна інспекція в Івано-Франківській області Апостол Франик News Кавова фабрика "Галка" Франик.ком Сайт Івано-Франківська Франик News

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Posted by Екологічне Бюро УГКЦ on Friday, 7 April 2017