У суботу, 22 квітня, в рамках півфіналу Кубка Англії Челсі на Вемблі зіграє з Тоттенгемом.

На думку авторитетних букмекерських організацій, невеликим фаворитом в цьому матчі є підопічні Антоніо Конте. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу Пенсіонерів з коефіцієнтом 2,64. Можливий успіх номінальних гостей тут оцінюється вище - 2,72. Нічийний результат - 3,23.

Челсі - Тоттенхем: Де дивитися матч

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Синіх коефіцієнт 2,6. Вікторія підопічних Маурісіо Почеттіно тут оцінюється ще вище - 2,75, а нічия - 3,3.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Челсі - 2,75, перемога Тоттенгема - 2,8, нічия - 3,1.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії Реал - Барселона букмекери віддають перевагу команді Зінедіна Зідана.

Фото: Getty Images