Режисер популярного серіалу "Гра престолів" поділилився цікавими деталями наступного сезону. Глядачі побачать нових героїв, серед яких і гігантські дракони.

Про це повідомляє на своїх сторінках видання Entertainment Weekly.

"Дрогон, звичайно, найбільший з них, його полум'я досягає 18 метрів в діаметрі", - зазначив один з чотирьох режисерів стрічки Метт Шекман.

За даними журналу, ці створіння будуть розмірами з Boeing 747 та сягнуть 76 метрів у висоту з розмахом крил до 67 метрів. Проте, як саме режисерам вдасться досягнути таких розмірів драконів, поки що не розповідається.

Крім драконів, у сьомому сезоні на екранах також з'явиться ще один персонаж, проте що це буде за роль, наразі не розголошують. Відомо лише, що її зіграє британський музикант Єд Ширан.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Реліз культової саги, в яку увійдуть лише сім епізодів, представлять 16 липня цього року.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", знаменитий британський виконавець Ед Ширан підтвердив на сторінці в Твіттер свою участь в ролі актора, його побачать прихильники в серіалі "Гра престолів". Проте, яка роль дісталась музиканту наразі тримають у секреті.