Британська поп-рок-група One Direction розійдеться в березні 2016-го на один рік.

Про це повідомляє журнал People з посиланням на свої джерела.

Учасники колективу мають намір за цей час реалізувати кілька сольних проектів. Таким чином, One Direction доведеться відмовитися від гастрольного туру на підтримку п'ятого студійного альбому, який вийде до кінця року.

Самі учасники групи поки не прокоментували цю інформацію.

У березні 2015 року One Direction покинув співак Зейн Малік. Виконавець зазначив, що він втомився від постійної уваги публіки і хоче якийсь час пожити "в тіні". Інші музиканти, в свою чергу, пообіцяли, що продовжать виступати вчотирьох і запишуть п'ятий альбом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Англо-ірландська група One Direction заснована в 2010 році і спочатку складалася з п'яти учасників. Нік Гетфілд, головний виконавчий директор Sony Music Entertainment UK, оцінює вартість бізнесу, пов'язаного з групою, до 50 мільйонів доларів. Дискографія групи, що вигравала п'ять премій Brit Awards, налічує чотири альбоми.