Піаніно легендарної шведської поп-групи ABBA стане лотом аукціону Sotheby's, що відбудеться 29 вересня. Про це повідомляють у четвер західні ЗМІ з посиланням на представників аукціонного дому.

"Ефект гліссандо на фортепіано, який звучить на початку пісні Dancing Queen, - найбільш запам'ятовується мелодія 1970-х років, і ми раді представити той самий інструмент, який ABBA використовувала у своїх відомих записах", - зазначив експерт Sotheby's Філіп Еррінгтон.

Читайте також: Капелюшок Монро піде з молотка за $35 тисяч

Піаніно, створене майстром музичних інструментів Георгом Боліну для американського джазового піаніста Білла Еванса, оцінюється фахівцями в 925 тис. доларів - 1,2 млн доларів.

Інструмент був використаний при записах таких хітів ABBA, як, зокрема, Mamma Mia, Ring Ring, Waterloo і Knowing Me, Knowing You.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще