Російський співак і депутат Державної думи РФ Йосип Кобзон в черговий раз приїхав в так звану Донецьку народну республіку (ДНР), де дав концерт на честь Дня шахтаря. Про це написав російський журналіст Олександр Гамов на своїй сторінці в Twitter, опублікувавши фотографії російського співака.

"Ранок Кобзона починається з інтерв'ю: Ось, кажуть у Києві, я приїхав до терористів. Я приїхав до рідних, додому!", - написав він.

"Поки співав Кобзон, поруч зі сценою чергували автоматники. Слухали разом з усіма:" Мені здається часом, що солдати ...", - додав журналіст.

Читайте також: Я б призупинив дипломатичні відносини з США - Кобзон

Пізніше Гамов повідомив, що Кобзона нагородили "Почесним" знаком ДНР "Шахтарська доблесть".

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Кобзона за пісні нагородили Почесним знаком ДНР "Шахтарська доблесть". Давидович щиро зрадів", - написав він, опублікувавши відповідне фото "нагороди".

Нагадаємо, 29 травня Кобзон заспівав на останньому дзвонику школярам Донецька і подарував їм комп'ютери.