Музикант Артем Пивоваров випустив незвичний кліп на пісню "Собирай меня". Він знятий одним кадром. Всі події в кліпі відбуваються у формі зворотного ходу часу

Про це повідомляє Cultprostir.

Зйомками кліпу займалися Саша Одуванчиков та Костянтин Ліщина з компанії GODO independent.

"Для мене ключовими стали слова приспіву – "собирай меня по кусочкам". Якщо є "собирай", значить, до цього було руйнування. Але руйнування – це щось безнадійне і зле, а в пісні – тепло і надія", - зазначив Одуванчиков.

Творці кліпи розповіли, що хотіли зняти історію про повний і остаточний розрив, злегка дитячу і наївну, але знайому кожному.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Закінчили своє творіння, за їх словами, на хорошому моменті, що "дає надію і стверджує всесильність любові, яка може навіть повернути час назад".

Читайте також: Литовські музиканти заміксували пісню "Океану Єльзи" (відео)

"Ми хотіли зняти все без монтажу і працюючи тільки з природним освітленням. Це мало додати особливої ​​естетичності і виразності зображенню. Стояло завдання зробити картинку близькою серцю, щоб те, що відбувається, сприймалося як щось документальне, що одного разу трапилося в реальності", - додав Костянтин Ліщина.

Це друга спільна робота співака Пивоварова і GODO independent. Першою їх роботою був музичний кліп на пісню "Мы молоды".