Російський музикант Борис Гребенщиков розпочав збір коштів для запису нового альбому. Менш ніж за дві доби лідер гурту "Акваріум" зібрав необхідні три мільйони рублів.

1 вересня представники "Акваріуму" створили спеціальну акцію на російському краудрафтинговому порталі. Музиканти мали намір зібрати гроші за 110 днів, але їхні очікування виправдались лише за дві доби. Сам Борис Гребенщиков поки не коментує цю подію.

Ще перед початком збору Борис Гребенщиков розповідав про проблему знайти кошти на запис композицій. Раніше, за його словами, він знав, що вкладені гроші окупляться через продаж платівок та касет. Але в епоху безкоштовного розповсюдження музики в інтернеті потрібно шукати інвесторів.

Таким чином інвесторами для нового альбому російського гурту стануть його ж шанувальники. Свій останній альбом "Акваріум" записав у 2014 році. Платівка "Сіль" мала позитивні оцінки від критиків. Назва нового альбому поки не відома.

Читайте також: Вийшов перший трейлер довгоочікуваної "Дівчини з Данії" (відео)

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Борис Гребенщиков є частим гостем в Україні. Нещодавно він завітав до губернатора Одещини Мехеіла Саакашвілі, чим викликав хвилю критики у Росії.