Французький актор Жерар Депардьє зізнався, що хоче продати все своє майно у Франції і переїхати жити в Білорусь. Про це пише "УНН".

"Я планую продати у Франції все — свій замок, ресторани. Незабаром буду жити в Білорусі серед селян. Там дуже красиво, і президент симпатичний", — сказав Депардьє в одному з інтерв'ю.

Він пояснив свій вибір тим, що більше не хоче жити у Франції. Також актор не в захваті від європейської політики.

Читайте також: Депардьє раніше правильно класифікував Путіна - Ющенко

"Чесно кажучи, мені не подобаються ідеї цієї Європи. Всі ці німецькі, французькі, італійські уряди. Взагалі, ця Європа мені не подобається з проблемами мігрантів, сільського господарства. Проблеми всюди — вздовж і впоперек", — зазначив він.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, Депардьє потрапив в "чорний список" Міністерства культури України і тепер є персоною нон грата. Йому на п'ять років заборонили в'їзд в Україну.