У виставковому залі Одеського художнього музею 3 вересня відкрили виставку, присвячену 50-річному ювілею дружніх стосунків маст-побратимів - японської Йокогами та української Одеси.

Про це пише місцеве видання Odessit.ua.

"Тут можна побачити підбірку прекрасних традиційних японських ляльок, повсякденне життя японців у фотографіях", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Раритетні фото прогулянки Джона Леннона з сином в Гонконзі (фото)

На виставці також представили такий незвичайний предмет японської культури як вишиті кулі темарі.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Поряд із тим відвідувачі можуть переглянути вироби із порцеляни та твори стародавнього мистецтва каліграфії.

Довідка. Каліграфія — мистецтво гарного письма та чистописання. В багатьох культурах каліграфія залишається важливою складовою.

Класична каліграфія відрізняється від шрифтових робіт і нестандартних рукописних форм. Літери склалися в такі форми історично, але при цьому вони здебільшого спонтанні й завжди народжуються в момент письма.