Британський співак Сем Сміт виконає головний саундтрек до нового фільму про Джеймса Бонда "Спектр", що вийде на екрани восени цього року.

Пісню під назвою Writing's on the Wall випустять 25 вересня. Сам Сміт заявив із цього приводу: "Це один із головних моментів у моїй кар'єрі".

Минулого тижня у коментарі BBC Radio 2 Сем Сміт заперечив, що готує саундтрек до "Спектра". Водночас у вівторок він визнав, що робота над піснею до чергової серії бондіани була його "таємною місією" і він був радий нарешті нею поділитися.

Читайте також: Денні Бойл зніме продовження "На голці"

За словами Сміта, пісню до "Спектра" він написав за 20 хвилин. Записали її у січні цього року.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У лютому цього року 22-річний Сем Сміт отримав одразу чотири нагороди "Греммі", включно із преміями "Найкращий запис року", "Найкращий вокальний поп-альбом", "Найкраща пісня року" та "Найкращий новий виконавець".