Найпопулярніший фентезі-серіал сучасності "Гра престолів" став переможцем на щорічній премії "Еммі" як "найкращий драматичний серіал". Окрім головної нагороди, телепроект переміг ще у кількох номінаціях.

"Гра престолів" також отримала нагороди у номінаціях "Кращий сценарій в драматичному серіалі" та "Краща режисура в драматичному серіалі". Актор Пітер Дінклейдж отримав нагороду як "Кращий актор другого плану" за роль Тіріона Ланністера.

Конкурентами "Гри престолів" були спін-офф серіалу "У всі тяжкі" "Краще подзвоніть Солу", "Картковий будиночок", "Батьківщина", "Абатство Даунтон" і "Помаранчевий - хіт сезону".

Кращим комедійним серіалом виявився "Віце-президент", який також транслюють на каналі НВО. Акторка Джулія Луї-Дрейфус з цього ж серіалу стала кращою комедійною акторкою.

Читайте також: Фільм про Майдан переміг на кінофестивалі у Торонто

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Переможцями у номінації "Кращі драматичні актори" стали Джон Хемм за роль у серіалі "Божевільні" та Віола Девіс за роль в "Як уникнути покарання за вбивство".

"Еммі" є американською телевізійною нагородою та аналогом премії "Оскар".