Український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук відреагував на відеозапрошення жителів Маріуполя і пообіцяв приїхати в місто з концертом.

Про це Вакарчук написав у Twitter.

"Маріуполь чекає "Океан"! Обов'язково приїдемо! Після такого запрошення просто неможливо не приїхати ", - написав музикант.

Маріупольці влаштували рок-концерт, на якому місцеві музичні групи виконували пісні "Океану Ельзи". Потім була записана спільна пісня "Все буде добре". За задумом організаторів, під час виконання цієї пісні спеціальний мікрофон записував голоси присутніх на святі. Відеооператори записували людей в натовпі. Також відеозапис вівся з висоти. Потім був змонтований кліп під назвою "Маріуполь чекає "Океан".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще