Анджеліна Джолі і Бред Пітт готують документи на усиновлення сьомої дитини.

Як повідомляє Сегодня, зоряна пара прийняла рішення усиновити дитину, що опинилася в сирійському таборі для біженців в результаті військового конфлікту.

"Під час однієї з поїздок до Сирії Анджеліна зустрілася в таборі для біженців з трьома маленькими братами. Середній трохи говорив англійською. Анджеліна була дуже зворушена історією малюків: їх батька забрали сирійські солдати, будинок розбомбили, а мати загинула при бомбардуванні. Найстарший не говорив англійською, але постійно сидів поруч з нею", - йдеться в повідомленні.

Актриса захотіла усиновити відразу трьох хлопчиків, але її зоряний чоловік порадив подумати про своїх дітей, яких уже шестеро.

Читайте також: Зіркове подружжя Пітт і Джоллі милуються на зйомках фільму (фото)

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що це буде вже сьома дитина, вони вже виховують трьох прийомних і трьох рідних дітей - Шайло, Нокса і Вів'єн. Бред Пітт усиновив прийомних дітей Анджеліни Джолі.