У Львівському палаці мистецтв презентують спільну роботу українських та російських художників.

Як повідомляє Сultprostir, молоді митці представлять роботи, які стосуються актуальних проблем сьогодення на міжнародній арені.

Львів'яни та гості столиці подивляться на роботи таких митців, як Electroboutique, Марина Дикуха, Антон Лапов, Андрій Лінік, Михайло Максімов, Роман Михайлов, Аліна Якубенко та інші.

Куратором російсько-українського проекту "¡WARNING!" стала Яніна Пруденко.

На виставці покажуть витвори сучасного мистецтва Росії, яке попри тиск держави, залишається критичним та сміливим.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Основні теми виставки: втрата у людей критичного мислення, передчуття катастрофи та недовіра. Російські митці намагатимуться продемонструвати своє критичне ставлення до пропаганди на телебаченні, яка спотворює сприйняття ситуації в Україні.

Організатори повідомили, що виставка та зустріч митців відбудеться символічно у Львові, щоб подолати упереджене ставлення росіян до цього міста.

Читайте також: Арт-група "Шило" у Харкові представить "Хроніку" Революції

Нагадаємо, що нещодавно археологи України та Польщі презентували спільну роботу щодо розкопок у Криму, які довелось закрити через анексію півострова Росією.