На стіні житлового будинку в столиці з'явився новий арт-об'єкт.

Мурал намалювали на стіні радянської "сталінки" на вулиці Гончара в Шевченківському районі столиці. Новий арт-об'єкт присвятили журналістам, написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook координатор проекту CityArt Гео Лерос.

"Закінчили мурал на вул. Гончара, 24-а. Художник Саша Гребенюк", - зазначив під фото з новим столичним художеством Гео Лерос.

Читайте також: У Дарницькому районі за ніч викрали вісім арт- діжок

Нагадаємо, в 2015 році в Києві з'явилося безліч нових вуличних арт-об'єктів. Авторами робіт творів мистецтва на Подолі, Золотих воротах, Нивках і Святошино стали художники з різних частин нашої планети. Крім наших співвітчизників, стіни будинків у Києві розписали майстри з Австралії, Аргентини, Іспанії, Британії та Португалії.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще