Сьогодні видання Time опублікувало дуже сумну новину для фанатів найпопулярнішого фентезі-серіалу у світі. Шостий сезон "Гри престолів" вийде із запізненням.

Канал HBO, який транслює серіал, офіційно не повідомляв про дату релізу нового сезону, але усі фанати очікували вже взимку побачити улюблених та нових героїв на екранах. Однак перша серія вийде лише у квітні.

Затримку з прем'єрою на каналі HBO пояснили тим, що наразі ефір вже перевантажений гучними проектами. Взимку глядачі побачать серіал Мартіна Скорсезе "Вініл", п'ятий сезон "Дівчат" та другий сезон комедії "Разом".

Читайте також: Герої "Гри престолів" взяли участь в українській передвиборній гонці (фото)

Нагадаємо, "Гра Престолів" у цьому році отримала кілька престижних нагород від Еммі. Серіал переміг у номінаціях "Краще драматичне шоу", "Кращий сценарій" та інші.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що на популярному американському кіносервісі IMDb прем'єра шостого сезону запланована саме на квітень.