У Львові відкрили унікальну виставку "Палітра, обпалена війною", де картини зображено на ящиках від боєприпасів. Про це пише "Вголос".

Сьогодні у Львівській академії мистецтв художник зі Слов'янська Володимир Трутко презентував свою виставку – відображення російсько-української війни. Замість полотен автор використав дошки ящиків з-під боєприпасів, де, крім звичних фарб, елементами декору є осколки снарядів та гільз.

Читайте також: Одесит прикрасив Куяльник чудернацькими фігурами (фото)

У своїх творах автор відображує хроніку подій російсько-української війни та окупацію Слов'янська 2014 року. Кожна робота художника передає найвищу межу духовних і людських сил, зображує епізод, характерний для суворого часу окупації. Загалом на виставці представлено більше ніж 20 картин.

"Мирний сільський пейзаж порушили важкі танки, поезію літнього вечора розбила груба грізна чорна артилерія. Це боротьба між правдою і брехнею, честю і безчестям, добром і злом" – зазначив художник.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще