Канал HBO виступив із офіційної заявою про те, що четверо померлих персонажів "Гри престолів" вже точно ніколи не з'являться на екранах. З цього приводу творці фентезі-серіалу створили спеціальний довідник, який опублікував фан-сайт Winter In Coming.

Мова йде про Джона Сноу, Станніса Баратеона, Мірцеллу Баратеон та вчителя з фехтування Сіріо Фореля. Усі вони точно є загиблими персонажами.

Свій довідник "Гра престолів: Благородні будинки Вестерос. Сезони 1-5" HBO підготував спільно з видавництвом Running Press. У ньому також можна почитати про біографію основних героїв серіалу. Цю книгу можна буде купити у США вже у наступному місяці.

Після трагічної гибелі Джона Сноу, коли його вбили свої ж, фанати серіалу все ж вірили у чудесне воскресіння персонажу. Але тепер усі їхні сподівання зруйновані.

Читайте також: Актор з "Ігри престолів" побився з легкоатлетом (відео)

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Видавництво Running Press вже представляло книгу про "Гру престолів" на початку цього року. Вона присвячувалась загиблим героям чотирьох попередніх сезонів.

"Гра престолів" є самим популярним на сьогодні телевізійним серіалом. Він знятий за мотивами книг Джоджа Мартіна "Пісня льоду й полум'я", але має деякі відмінності від оригіналу.