Вчора, 8 листопада, у Львові відбувся концерт культового музиканта Андрія Макаревича.

Відповідні фото з'явилися на сайті УНІАНу.

Засновник і лідер групи "Машина Времени" Андрій Макаревич представив львів'янам свій новий проект "Ідиш-Джаз".

Забуті єврейські шлягери першої половини ХХ століття, а також інші пісні різних років по-новому прозвучали на сцені Львівської опери.

Гості концерту почули найпопулярніші пісні на ідиш, російською та англійською мовами, а також старі хіти й улюблені пісні у виконанні Андрія Макаревича у джазовому супроводі.

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Через шалений квитковий ажіотаж організатор концерту, компанія "ДікАрт", звернулася до менеджменту артиста з проханням про додатковий концерт у Львівській опері. Він відбудеться сьогодні, 9 листопада о 19.00.

"Це найочікуваніший концерт за останні роки, зважаючи на масштаб артиста і його політичні погляди щодо України", – зазначив Андрій Сидор, директор компанії "ДікАрт".

Читайте також: "ВВ" виступили у Кіровограді з новою програмою (відео)

Нагадаємо, щоб почути легендарного рокера, львів'яни менш ніж за три тижні від початку продажів розкупили всі квитки на вчорашній концерт.