21-22 листопада в Києві, Львові, Дніпропетровську, Одесі, Харкові та Житомирі представлять документальний фільм "Музей" Революція ".

Режисер кінокартини Наталія Бабинцева досліджувала образи і візуальну культуру Майдану взимку 2013-2014 років і втілила їх у фільмі.

У ньому задіяні мистецтвознавці, художники, музейні куратори. Роботи майстрів, які знялися в "Музеї" Революція "" стали символами українського руху протестів, повідомляє "Культпростір".

Читайте також: "Повернись!" - Волонтери зняли пронизливу короткометражку про АТО (відео)

"Про Майдан 2013-2014 років зняли безліч фільмів українські та зарубіжні режисери. Наша революція стала найбільш медіалізованним вуличним протестом новітньої історії. Але більшість з цих документальних фільмів за характером - хроніка. І відрізняються між собою хіба що мірою естетизації революції. А" Музей " Революція "- перша кінематографічна спроба вивчити візуальну культуру Майдану як окреме явище", прокоментував роботу співвласник компанії 86 PROKAT Ілля Гладштейн.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще