Вийшла друком вже дев'ята книга відомої письменниці Люко Дашвар - "Покров", пише Gazeta.ua.

"Друзі! Щойно з друкарні - перші примірники нової книги Люко Дашвар "Покров" вже у нас! Вже на цьому тижні запитуйте у книгарнях ваших міст!" - повідомило харківське видавництво КСД у своєму Facebook.

Читайте також: В РФ вилучили книги Савченко для перевірки на екстремізм

"Події відбуваються у ХVII столітті. Один із багатих козацьких старшин зрадив свою дружину. Коханка мала від нього народити дитину. Дружина проклинає свого чоловіка до сьомого коліна. При смерті до нього приходить ворожка. Каже, якщо згадаєш усіх своїх родичів до сьомого коліна, всіх 128 предків, то будеш прощений і твої діти – теж. Він згадує 127 і помирає з іменем своєї коханої. Потім події переносяться у наш час" - розповіла головний редактор "Клубу сімейного дозвілля" Світлана Скляр.

Це дев'ята за ліком книга Люко Дашвар. Презентувати книгу письменниця буде протягом листопада-грудня у найбільших містах країни. В Україні виходило понад 500 тисяч примірників її книжок.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще