Відома в усьому світі фінська метал-група "Apocalyptica" на концерті в Києві 1 грудня виконала гімн України.

Відповідне відео розміщено на YouTube.

Після того, як учасник групи заграв на віолончелі перші ноти гімну, зал підхопивши мотив продовжив виконувати його акапельно. Як відомо, виступ гурту проходив в концертом залі "Stereo Plaza", який вміщує 6 тис людей.

Читайте також: Маленький австралієць розвеселив співом гімну із сильною ікотою (відео)

Відзначимо, Apocalyptica, які досягли досконалості, об'єднавши симфонічні інструменти і важку музику, відвідали Україну в рамках промо-туру на підтримку нового восьмого альбому "Shadowmaker".

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, вуличний музикант 17 жовтня виконав гімн України на одній з вулиць окупованої Ялти. Музикант також прокоментував своє відео, порівнявши людей, що відмовилися від України, з Іудою. "Немає більше моральних виродків, ніж ті, хто зрадив свою країну, прапор, і народ. Країну, яка 22 роки їх годувала, ростила, вчила, чиї гроші вони витрачали", - заявив він.