Виконавець головної ролі у першій трилогії "Зоряних війн" Марк Гемілл розповів про деякі деталі нового фільму, в якому він також грає Люка Скайвокера. Але своїми словами він лише додав інтриги перед прем'єрою нового фільму, повідомляє GamesRadar.

"У сьомих "Зоряних війнах" буде епізод, який за накалом та емоціями можна порівняти із признанням Дарта Вейдера у п'ятій частині. Тоді він зізнався, що є батьком Люка Скайвокера", - розповів Гемілл.

Актор додав, що матиме солідну грошову премію у тому разі, якщо ця інформація залишиться секретом. Тож не слід чекати правди до прем'єри фільму. Про деякі деталі сюжету знають лише Гемілл та режисер Джей Джей Абрамс.

На зйомках першої трилогії саги Гемілл також носив секрети, які не розповів навіть власній дружині. Під час прем'єри п'ятого епізоду виконавець ролі Хана Соло Гаррісон Форд навіть трохи образився за це на колегу.

Читайте також: Збірна Іспанії прорекламувала нову серію "Зоряних війн" (відео)

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Нагадаємо, українці зможуть побачити довгоочікувану прем'єру фільму "Зоряні війни: Пробудження Сили" 17 грудня. У багатьох кінотеатрах вже не можливо купити квитки на перший день сеансів.

Сьома частина фільму вже відбила чверть свого 200-мільйонного бюджету на попередньому продажі квитків. Творці стрічки також мають спонсорські контракти із багатьма світовими брендами.