Цього року, популярну співачку Ріанну взяли у креативні директори бренду спортивного одягу та взуття Puma.

Про це пише bagnet.org.

У новій якості вона з'явиться на Тижні моди у Нью-Йорку: нарешті не зірковий гість, а автор колекції.

Показ лінійки одягу Puma by Rihanna осінь-зима відбудеться 12 лютого наступного року. У вересні, дівчина вже порадувала шанувальників колекцією взуття.

Читайте також: Люк Бессон покликав співачку Ріанну на головну роль

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До неї увійшли спортивні кросівки, які поєднали найкращі риси культової ретро-моделі Puma Suede 1970-1980-х років. Здебільшого чорно-біле взуття вже можна придбати у магазинах.

Нагадаємо, Ріанна не вперше співпрацює із компаніями-виробниками одягу. Для бренду River Island вона такж створила колекцію, яку демонстрували на лондонському Тижні моди в 2013 році.

Нагадаємо, Puma започаткували 1948 році у Німеччині. Її "батько" - Рудольф Дасслер, який є братом засновника Adidas.

Бренд є спонсором кількох клубів, дає кошти збірній Ямайки із легкої атлетики, збірній Куби з боксу, збірній Італії з футболу. У випуску одягу та взуття співпрацює із командою Ferrari Формули-1.