Художник із Італії зі швейцарським корінням Джузеппе Коларуссо створює на перший погляд безглузді речі, які змушують замислитись.

Про це пише fishki.net.

"У артовій серії "Малоімовірно", митець звичайні предмети поєднує у дикий спосіб, чимось нагадуючи своїм сюрреалізмом відомого генія Сальвадора Далі", - ідеться у повідомленні.

Щоправда, Джузеппе не просто презентує їх картинки, але і створює більшість із них - вручну, лиш інколи змінюючи елементи за допомогою програми Photoshop.

Читайте також: Світові ЗМІ не на жарт захопились колажами українського митця (фото)

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Коли у художника запитують, навіщо він створює свої картинки, він відповідає просто - "для веселощів та роздумів".

Серія Коларуссо весь час поповнюється новими незвичайними шедеврами. Тут можна знайти окуляри для циклопа, комп'ютерну клавіатуру із єгипетськими символами замість літер, циркуль, що малює квадрати , ракетку для пінг-понгу із діркою посередині.

Деякі штуки навіть хочеться спробувати, наприклад, досить апетитне морозиво зі спагетті.

Нагадаємо, у листопаді київський дизайнер вразив світові ЗМІ своїм проектом "Повсякденне життя богів", помістивши античних богів, німф, ангелів, біблійних персонажів, у сучасні міські обставини - у помальовані під'їзди, метро та на вулиці.