Українська співачка Злата Огневич вразила надзвичайно ніжним виконанням колискової "Ой, люлі-люлі".

Зірка спеціально до новорічних свят подарувала фанам власну версію вишуканої композиції для дітей, повідомляє ТСН.

Шанувальники Огневич в коментарях до відео підкреслюють, що ця українська пісня і манера її виконання Златою їм дуже сподобалася. Крім того, багато користувачів додають, що артистка таким "подарунком" повернула їх у власне дитинство.

Нагадаємо, нещодавно Злату Огневич нагородили престижною премією за активну громадянську позицію, і вона склала депутатський мандат. Огневич була обрана до Верховної Ради від Радикальної партії, але швидко розчарувалася в депутатській роботі.

Читайте також: Нардеп Огневич оголилася заради пісні (відео)

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Огневич "заочно" отримала премію "За громадянську позицию" на церемонії "Жінки ІІІ тисячоліття". Оскільки в період нагородження артистка давала сольний концерт у Чикаго, вона не змогла бути присутньою в Україні, щоб з рук організаторів отримати нагороду. Практично відразу після зйомок нового кліпу "Мереживо", Злата вирушила на конкурс Miss Ukrainian Diaspora 2015, де заспівала для українців.