Наступного року світ побачить ремейк популярного американського серіалу "Рятувальники малібу", але у вигляді повнометражного фільму. Знімальний процес йде повним ходом, а актори похизувались своїми тілами.

У новому фільмі головних героїв зіграють відомі голлівудські красені та красуні - Двейн Джонсон, Зак Ефрон, Александра Даддаріо та Пріянка Чопра. Відомо, що шефа, якого в оригіналі грав Девід Хассельхофф, зіграє "Скеля".

Прем'єра фільму запланована на травень наступного року. А режисером стане творець "Американської сімейки" та "Нестерпних босів" Сет Гордон.

Читайте також: З'явилися перші кадри фільму Бертона про "дивних дітей" (фото)

До речі, Двейн "Скала" Джонсон кожного дня щонайменше тричі дарує фанатам фотографії в Instagram. Він є своєрідним чемпіоном Голлівуду за кількістю селфі.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще