Як оздоровитися за давніми методиками?

8 і 9 квітня під час програми Днів здоров'я та цілительства у Древньому Києві будуть згадувати давні рецепти збереження та відновлення здоров'я, розповідатимуть, як перебороти свої страхи, як увійти в гармонію з собою та зі світом.

Навіть такі нехитрі заходи, як щоденна зарядка насправді можуть багато дати для укріплення фізичної витривалості, імунітету. Тому саме з зарядки розпочнеться програма. А далі гостей Парку запросять до спілкування з прекрасними представниками світу тварин – кіньми. Навіть офіційна медицина признає користь іпотерапії – лікування кіньми. Людям корисно погладити тварину, відчути тепло її тіла, її вологе ритмічне дихання. Таке спілкування піднімає настрій, упорядковує думки.

Ще одним цікавим заходом програми стане майстер-клас із боротьби зі своїми страхами. Мешканці Древнього Києва проведуть для гостей сеанс вогняної терапії, таким чином "вилікувавши" усіх охочих від панічної боязні вогню чи вибухів.

8 квітня близько 14:00 розпочинається турнір з середньовічного бою "Витязь Київського Дитинця - 2017", що проходитиме протягом року й восени завершиться фінальними поєдинками між кращими командами України! Неймовірні емоції та адреналін від перегляду лицарських боїв - гарантовані! Співорганізатором турніру виступає Всеукраїнська федерація середньовічного бою.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Древній Київ у "Парку Київська Русь" розташований у селі Копачів, Обухівський район, Київська область. Курсують Маршрутки з Києва від метро "Видубичі". Ціна квитка – 150 грн, для пенсіонерів і студентів – 100 грн, для дітей шкільного віку – 50 грн, дошкільнята – безкоштовно.