Виходячи з агресивної політики Росії щодо України, не можна виключати її причетність до вибухів на військових складах в Балаклії.

Про це повідомив секретар комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Іван Винник, передає "РБК-Україна". Він зазначив, що поки рано робити висновки до завершення слідства.

"Якщо людина зрадник, то вона була кимось завербована. Хто міг її завербувати - ті ж країни, які можуть здійснити цю диверсію, - заявив Винник.

Він додав, що комітет з питань нацбезпеки поки не має наміру проводити екстрене засідання через інцидент в Балаклії. Якщо ж, за словами Винника, збори відбудуться, то на них обговорюватимуться не винуватці і покарання для них, а способи відновлення після пожежі.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Балаклею відправили пожежні поїзди. Спецтехніка допоможе погасити вогонь на військових складах.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще