Державне агентство лісових ресурсів України провело всеукраїнську акцію "Майбутнє лісу у твоїх руках" та озеленило гору Карачун на Донеччині.

Про це повідомила т.в.о. голови відомства Христина Юшкевич на сторінці у Facebook.

Представники влади, а також люди з Донецька, Сніжного, Краматорська, Слов’янська висадили майже 10 тисяч саджанців дуба на горі в пам'ять про загиблих українськиї воїнів.

"Саме на схилах гори в урочищі Крутий Яр у 2014 році пролилась кров наших славних воїнів, які захищали стратегічну висоту", - пише Юшкевич.

Вона зазначила, що українські захисники ціною власних життів відбили наступ російських окупантів. За словами Юшкевич, дуби, які виростуть на горі, символізуватимуть перемогу та незламність вітчизняних бійців.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Держлісагентстві оголосили посилення рейдового патрулювання для охорони державного мисливського фонду.