Жахлива трагедія трапилася у Вінницькій області 24 квітня: десятирічного хлопчика знайшли повішеним у його власному будинку.

Як повідомляє прес-служба місцевої поліції, це сталося в селі Семенки Барського району. Хлопчик прийшов зі школи і подзвонив матері, щоб сказати, що він уже вдома. Близько сьомої вечора нічого не підозрююча мати повернулася додому і виявила, що двері закриті зсередини і на дзвінок ніхто не відповідає.

Увійшовши всередину, бідна жінка знайшла сина повішеним на білизняній мотузці. Хлопчик ріс у благополучній родині і не користувався ні однією із соцмереж. Про проблеми в школі батькам так само нічого не відомо.

Правоохоронці опитали працівників школи, соціальних служб, близьких і друзів: у дитини не було явних причин закінчувати життя самогубством. Поліція відкрила кримінальне провадження з позначкою "самогубство".

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що повішеним у власному будинку виявили відомого футболіста.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще