Начальник головного управління поліції призначив службове розслідування стосовно дій правоохоронців у Дніпрі 9 травня.

Відповідну заяву зробив глава ГУ НП міста Андрій Бідило, передає "Радіо Свобода".

"Ми нічого не збираємося приховувати, є фото, відео, розстановка особового складу. Результати службового розслідування покажуть, чи гідно вела себе поліція, правильно застосовувала спеціальні засоби", - заявив Бідило.

За його словами, копи вилучили в учасників заходу чотири ножа, три травматичних пістолета, шість газових балончиків тощо. Один затриманий прийшов у місце скупчення людей з 10-літровою каністрою, в якій була хімічна суміш. Вищеперелічені предмети вилучили в центрі міста.

Відзначимо, в цей день копи затримали 15 осіб під час зіткнень, в результаті яких постраждали вісім цивільних і шестеро поліцейських. Конфлікт виник через прапори, які несли активісти. Крім цього, друга сутичка виникла за участю представників "Опозиційного блоку".

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", патрульна поліція відзвітувала про проведення заходів 9 травня. Повідомлялося, що майже по всій Україні не було великих провокацій.