У п'ятницю, 21 квітня, в рамках 26-го туру чемпіонату України з футболу Динамо на НСК Олімпійський зустрінеться з Шахтарем. Попередньо, гра була запланована на суботу, 22 квітня, а перенос, за чутками, відбувся через весілля дочки Гриигорія Суркіса. Президент Динамо Ігор Суркіс це заперечує.

- У дочки брата дійсно 22 квітня весілля. Якщо люди вважають, що матч перенесли через весілля, то вони помиляються. Ми домовилися з Шахтарем зіграти в п'ятницю. Нам це зручно, в середу принципові матчі в Кубку, півфінал все-таки.
Ми, як господарі, маємо право перенести матч. І я вважаю, що це не пов'язано ні з весіллями, ні з чим. 20 годин в п'ятницю – зручний час. Сподіваюся, вболівальники прийдуть і підтримають нас, – сказав Суркіс.

Однак генеральний секретар гірників Олександр Черкасов сказав, що для донецького клубу це стало несподіванкою.

- З приводу перенесення дати матчу з Динамо в Шахтар ніхто не звертався. Про те, що гра пройде в п'ятницю, 21 квітня, ми дізналися з офіційного рішення Прем'єр-ліги - передає слова Черкасова Terrikon.com.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Ярмоленко наблизився до п’ятірки найкращих бомбардирів за всю історію чемпіонату.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще