Поліція зафіксувала звірячий випадок нападу на жінку в Дніпрі.

Про це повідомляє ГУ НП області.

52-річний чоловік накинувся на цивільну дружину з кувалдою і сокирою. В результаті чого її госпіталізували з черепно-мозковою травмою та внутрішньої гематомою. Спочатку чоловік заявив поліцейським, що знайшов свою співмешканку в такому стані.

Пізніше, "совість" не дозволила йому більше брехати. Він розповів, що вранці вони ходили до церкви, після чого напилися в кафе. Постраждала довго шукала ключі, коли вони підійшли до будинку, і парочка посварилася. Співмешканка заявила, що піде спати у флігель. Тиран схопив кувалду і опустив її на голову неслухняній дружині.

Коли вона впала на ліжко, чоловікові цього здалося мало. Він схопився за сокиру і встромив його в спину жертви. Після перерахованих вище дій, він просто заснув поруч. А коли прийшов до тями – перелякався. Тому що співмешканка не дихала.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 18 квітня в Дніпрі невідомі вбили продавщицю з хлібного кіоску. За попередніми даними, її вдарили по голові.