Проросійські бойовики за минулу добу 65 разів обстріляли позиції українських бійців у зоні АТО, ігноруючи режим тиші. Двоє українців отримали поранення.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО на сторінці у Facebook.

Найгарячіше було на Приморському напрямку. Біля Водяного ворог стріляв з артилерійських систем, мінометів та великокаліберних кулеметів. Бійців у Широкиному накривали вогнем із мінометів, озброєння БМП, зенітних установок, гранатометів та стрілецької зброї. Також обстрілювали українські позиції у Гнутовому, біля районів Талаківки, поблизу Павлополя, Мар'їнки, Красногорівки та Новотроїцьке.

На Донецькому напрямку, поблизу Авдіївки, окупанти застосовували міномети та гранатомети. Оборонців Луганського обстрілювали з мінометів, проти бійців з Опитного застосували протитанковий ракетний комплекс. Обстріли зафіксували поблизу Невельського, у районі Кам'янки та біля шахти "Бутівка".

З гранатометів різних систем ворог бив по захисниках Новоолександрівки та Катеринівки на Луганському напрямку.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній ватажок банди "Схід" Олександр Ходаковський повідомив, що бойовики "ДНР" щодня втрачають близько 50 осіб, у результаті протистоянь з українськими бійцями.