Майже 12 мільйонів гривень коштуватимуть державному бюджету поїздки українських нардепів за кордон.

Ця інформація міститься в затвердженому Міністерством фінансів паспорті бюджетної програми "Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України", передає "Радіо Свобода".

Згідно з нею, протягом року 333 парламентарі візьмуть участь у 85 міжнародних відрядженнях. Сума витрат розрахована на 1110 людино-днів перебування за кордоном

За членствоу складі п’яти міжнародних організацій, а саме ОБСЄ, ПАЧЕС, Міжпарламентського союзу, Геополітичної групи "+12" й Асоціації генеральних секретарів парламентів Верховна Рада до кінця року повинна викласти 7,5 млн. гривень.

Усього ж до закінчення 2017 року за бюджетною програмою "Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України" з держскарбниці повинні витратити 625,3 мільйона гривень. Окрім міжнародної діяльності, парламент заплатить гроші депутатам за здійснення повноважень, оплатить послуги за підготовку нормативно-правових актів, замовить низку ремонтів, а також виплатить премії та стипендії.

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, чому НАЗК не справляється зі своїми обов’язками, а у країні продовжує процвітати корупція.