Після провалу фільму "Assassin's Creed: Кредо вбивці" у прокаті творці не опустили руки. Знамениту комп'ютерну гру перетворять на серіал.

Блокбастер з американським актором Майклом Фассбендером і французькою актрисою Маріон Котійяр у головних ролях активно рекламували, проте вже прем'єрні вихідні показали - стрічка не збере ту касу, на яку розраховували продюсери.

Творці вклали у проект 125 мільйонів, а в прокаті він насилу набрав 240. Розчаровані залишилися й кінокритики - фільм здався їм нудним.

Однак у Ubisoft, схоже, вирішили - просто помилилися з форматом. І анонсували серіал за грою Assassin's Creed. Втім, релізу фанатам доведеться ще почекати. І скільки - поки невідомо.

"Як і у випадку з фільмом, ми не поспішатимемо і випустимо щось, чим зможемо пишатися", - розповів представник компанії Аймар Азайзія.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

З огляду на, що серіал вийде у співробітництві з Netflix, шанувальники можуть розраховувати на якісний продукт.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", індійським глядачам заборонили дивитися фільм про транссексуала.