У п’ятницю, 21 квітня, у Києві на НСК Олімпійський відбудеться центральний матч 26-го туру української Прем’єр-ліги Динамо - Шахтар. Початок - о 20:00. Перед поєдинком наставник киян Сергія Реброва, що в баталиях такого рівня завжди присутня максимальна віддача на полі.

- Зміна тактичної схеми? Помінялися якість і інтенсивність гри у виконанні окремих футболістів. Підвищилася активність в атаці, і, як наслідок, ми стали частіше створювати гольові моменти і забивати м'ячі. А за рахунок більшої кількості гравців в обороні ми запобігли багато контратак на наші ворота. Восени їх було більш ніж достатньо.

Дискваліфікація Фреда змінила Шахтар? У якійсь мірі це дійсно так, але у Шахтаря достатньо кваліфікованих виконавців, здатних його замінити. Вважаю, що і Тарас Степаненко і Максим Малишев — це справжні трудівники, які повністю підпорядковані інтересам команди. Можливо, в атаці вони не так ефективні, але в обороні точно діють не гірше Фреда.

У нас відсутній тиск у турнірній таблиці? Не згоден — в таких поєдинках тиск присутній завжди. Тут в таблицю ніхто не дивиться. Впевнений, що прийде багато вболівальників, а ми перед ними в боргу. Ми будемо грати на перемогу.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв про онлайн-трансляцію матчу Динамо - Шахтар.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще