Мешканка штату Квінсленд, Австралія, стала свідком дивовижної метаморфози, як пітон, з'ївши кенгуру, "перетворився" на алігатора.

Відповідний ролик, який за досить короткий проміжок часу набрав 143 тисячі переглядів, оприлюднили на сторінці спільноти "Cairns Snake Removals" у соціальній мережі facebook.

Як відомо, аметистовий пітон є найбільшою змією Австралії. Тому зовсім не дивно, що після такого ситного прийому їжі, він став нагадувати крокодила.

5m Amethystine python eats fully grown Wallaby. Snake and Wallaby weighing in at around 40 kg. Quite a handful for 2 of us to pickup. This snake was to large to bag. We decided it would be best to try carry the snake out of the open yard and take him down to a nearby creek. Disclaimer: This video is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact info@catersnews.com or aus@catersnews.com call +44 (0)121 616 1100 / +61 (0)2 8068 4248

Posted by Cairns Snake Removals on Sunday, 30 April 2017

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Середня довжина тварини становить 3,5 метра, але деякі представники цього виду ростуть до 8,5 метра. Живиться змія в основному дрібними птахами, звірками та ящірками. Але великі особини віддають перевагу чагарниковим кенгуру валлабі та кускусам.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", мережу шокував двостулковий молюск, який плюється багнюкою.