Столичні дороги відповідають держстандартам і мають хорошу якість. Про це повідомили цього тижня у відділі технічного контролю "Київавтодору" та представники КП "Благоустрій".

Вони за допомогою технічного контролю та експертизи досліджували кілька тільки-но відремонтованих ділянок дороги.

"У цивілізованих країнах зазвичай контролем якості займаються незацікавлені приватні або державні компанії. Коли інспекцію проводять ті ж, хто проводить ремонт, то у багатьох громадян можуть з'явитися сумніви в її об'єктивності. Тим більше, що всі прекрасно бачать, як новий асфальт в столиці вже через рік знову сяє свіжими дірками і вибоїнами", - говорить Максим Співаков один з лідерів громадської організації "Рух за реформи".

Читайте також Столична влада вирішила ремонтувати старі автобуси замість покупки нових

Подібні дії влади він вважає популістськими.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Вони ніяк не допоможуть впоратися з проблемою. Це просто показові виступи перед прийдешніми виборами. Для того, щоб столиця отримала якісні дороги необхідно залучати західні компанії, які вже показали свій професіоналізм і якість на міжнародних ринках. У нас же ремонт доріг - замкнутий цикл. Ремонтують так, щоб в найближчому доводилося часом знову ремонтувати", - пояснює активіст.